opc_loader
                      

Chihuahua Adult natvoer 12x85gr

Item No.: / 101145 /
Royal Canin,101145/0
(Price excluding VAT) 7,43
8,99

Sold Out

Article numbers
EAN:
6462
Shipping method
Verzend- en verwerkingskosten (GRATIS verzending vanaf €95,-):
5,95
Delivery Time:
1 - 14 Dagen

AANGEPASTE LEVERTIJD: om onze voordelige prijs voor dit product te behouden is er een aangepast levertijd t/m 14 dagen, neem contact met ons op voor de exacte levertijd. 

Chihuahua Adult natvoer - rasspecifiek natvoer voor de volwassen Chihuahua vanaf 8 maanden.

Je Chihuahua is gezond, toch? Of heeft hij een matige eetlust en denk je dat daardoor zijn conditie wel wat beter kan? Chihuahua Adult natvoeding van ROYAL CANIN is speciaal ontwikkeld om de eetlust van de kleinste hond ter wereld te vergroten.

Gezonde vacht, gezonde darmpassage, stimulering van de eetlust en aangepast textuur.

Gezonde natvoeding voor kleine honden
Chihuahua Adult natvoeding is een gezonde natvoeding voor kleine honden. Het stimuleert de eetlust en ondersteunt een goede darmpassage. Daarnaast bevat het voedingsstoffen die de huid en de vacht van je Chihuahua voeden. Je Chihuahua laat zich graag bewonderen. En met een mooie glanzende vacht en een gezond gewicht heeft hij daar alle reden toe!

Kleine hond, grote persoonlijkheid
Met een schouderhoogte van slechts 16 tot 20 centimeter, en een gewicht van 0,5 tot 2,5 kilo is de Chihuahua de kleinste hond ter wereld. Maar daar laat hij zich niet door tegenhouden. Hij is levendig, zelfverzekerd en laat zich graag bewonderen. Verder is de Chihuahua heel trouw. Om zijn sterke wil in toom te houden, is een goede opvoeding van belang. 

Royal Canin

Matching Products For:

Alternative Products For:

Last viewed items