opc_loader
                      

Cavalier King Charles Adult PRO 17kg

Item No.: / 101109 /
Royal Canin,101109/0
(Price excluding VAT) 61,15
73,99

Sold Out

Article numbers
EAN:
6390
Shipping method
Verzend- en verwerkingskosten (GRATIS verzending vanaf €95,-):
5,95
Delivery Time:
1 - 14 Dagen

AANGEPASTE LEVERTIJD: om onze voordelige prijs voor dit product te behouden is er een aangepast levertijd t/m 14 dagen, neem contact met ons op voor de exacte levertijd. 

Cavalier King Charles Adult - rasspecifiek hondenvoer voor de volwassen Cavalier King Charles Spaniel vanaf 10 maanden.

Jouw Cavalier King Charles Spaniel is gezond, toch? Of zou hij wel iets slanker kunnen, iets levendiger? ROYAL CANIN® heeft speciaal voor dit ras de vorm en samenstelling van de brokjes aangepast.

Gezonde hartfunctie, ideaal gewicht, gezonde vacht en exclusieve brok voor een gezond gebit.

Slechte kauwer met kleine kaken
Met zijn grote ogen en mooie vacht weet de Cavalier King Charles Spaniel iedereen te betoveren. Maar de ronde kop met de korte schedel kan bij dit ras ook tot problemen leiden. Door de plaats van hun tanden in het kleine kaakje zijn het geen optimale kauwers.

Intelligent en betrouwbaar
Verder is de Cavalier King Charles Spaniel beweeglijk en vol levenslust. Maar hij laat zich ook graag urenlang aanhalen. Hij is dan ook zachtaardig en gemakkelijk om mee te leven. Hoewel hij goed kan wennen aan het leven in een stad, heeft hij wel lange wandelingen nodig. Anders wordt hij misschien te zwaar. Een Cavalier met een gezond postuur, dat valt op. Gebruik daarom Cavalier King Charles Spaniel Adult van ROYAL CANIN.

Royal Canin

Matching Products For:

Alternative Products For:

Last viewed items