opc_loader
                      

Cavalier King Charles Puppy 1,5kg

Item No.: / 101108 /
Royal Canin,101108/0
(Price excluding VAT) 9,08
10,99

Sold Out

Article numbers
EAN:
6388
Shipping method
Verzend- en verwerkingskosten (GRATIS verzending vanaf €95,-):
5,95
Delivery Time:
1 - 14 Dagen

AANGEPASTE LEVERTIJD: om onze voordelige prijs voor dit product te behouden is er een aangepast levertijd t/m 14 dagen, neem contact met ons op voor de exacte levertijd. 

Cavalier King Charles Puppy - rasspecifiek hondenvoer voor volwassen Cavalier King Charles Spaniel pups tot 10 maanden.

Je Cavalier King Charles pup is gezond, toch? Of zou hij in deze belangrijke groeifase nog wat meer weerstand nodig hebben? Zijn immuunsysteem is immers nog niet ontwikkeld. Cavalier King Charles Junior van ROYAL CANIN® is speciaal ontwikkeld om de spijsvertering en de natuurlijke weerstand van je pup te ondersteunen.

Ondersteunt de natuurlijke afweer, hartfunctie, gezondheid van het spijsverteringsstelsel en exclusieve brok voor een gezond gebit.

Intelligent en betrouwbare hond
Met zijn grote ogen en mooie vacht weet je King Charles Spaniel pup iedereen te betoveren. Maar de ronde kop met de korte schedel kan bij dit ras ook tot problemen leiden. Door de plaats van hun tanden in het kleine kaakje zijn het geen optimale kauwers. Verder is de Cavalier King Charles Spaniel beweeglijk en vol levenslust. Maar hij laat zich ook graag urenlang aanhalen. Hij is dan ook zachtaardig en gemakkelijk om mee te leven. Hoewel hij goed kan wennen aan het leven in een stad, heeft hij wel lange wandelingen nodig. Hij is niet graag alleen; het liefst gaat hij met zijn baasje mee op stap.
 
Kritische periode
In de eerste maanden profiteert je pup van de afweerstoffen uit de moedermelk. Tussen week 4 en week 12 heeft zijn immuunsysteem een kritische periode. Cavalier King Charles Junior van ROYAL CANIN ondersteunt het natuurlijke afweersysteem van je pup. En door goed te kauwen op de speciale brokjes haalt hij alle belangrijke voedingsstoffen uit zijn voeding. 

Royal Canin

Matching Products For:

Alternative Products For:

Last viewed items