opc_loader
                      

Cocker Adult PRO 15kg

Item No.: / 101113 /
Royal Canin,101113/0
(Price excluding VAT) 49,58
59,99

Sold Out

Article numbers
EAN:
6398
Shipping method
Verzend- en verwerkingskosten (GRATIS verzending vanaf €95,-):
5,95
Delivery Time:
1 - 14 Dagen

AANGEPASTE LEVERTIJD: om onze voordelige prijs voor dit product te behouden is er een aangepast levertijd t/m 14 dagen, neem contact met ons op voor de exacte levertijd. 

Cocker Adult - rasspecifiek hondenvoer voor de volwassen Cocker Spaniel vanaf 12 maanden.

Je Cocker Spaniel is gezond, toch? Of zou hij wel iets slanker mogen? Of iets levendiger? Cocker Adult van ROYAL CANIN heeft een speciale samenstelling die helpt om het gezonde gewicht van je Cocker Spaniel te behouden.

Gezonde huid en vacht, ideaal gewicht, gezonde hartfunctie en exclusieve brok voor een gezond gebit.

Vrolijke jachthond
De Engelse Cocker Spaniel is vrolijk, levendig en heeft een sterk, maar ook zachtaardig karakter. De Amerikaanse Cocker Spaniel is dankzij zijn evenwichtige karakter een ideaal huisdier. Hij heeft daarnaast minder beweging nodig zijn dan zijn Engelse achterneef. Beide type Cocker Spaniels zijn verzot op de buitenlucht en prima jachthonden. Maar kunnen ook goed binnenshuis leven. Omdat ze klein zijn, neem je ze makkelijk overal mee naartoe. 

Betoverende blik
Met zijn smekende ogen en mooie vacht weet de Cocker Spaniel iedereen te betoveren. Laat je niet altijd inpakken door deze lieve blik. Sommige Cocker Spaniels hebben de neiging tot snelle gewichtstoename. Dus tussendoortjes: Liever niet. Geef je Cocker liever voeding op maat, zoals Cocker Adult van ROYAL CANIN.

Royal Canin

Matching Products For:

Alternative Products For:

Last viewed items