opc_loader
                      

Dachshund (Teckel) Adult PRO 12kg

Item No.: / 101115 /
Royal Canin,101115/0
(Price excluding VAT) 44,62
53,99

Sold Out

Article numbers
EAN:
6402
Shipping method
Verzend- en verwerkingskosten (GRATIS verzending vanaf €95,-):
5,95
Delivery Time:
1 - 14 Dagen

AANGEPASTE LEVERTIJD: om onze voordelige prijs voor dit product te behouden is er een aangepast levertijd t/m 14 dagen, neem contact met ons op voor de exacte levertijd. 

Dachshund Adult - rasspecifiek hondenvoer voor de volwassen Dashond (Teckel) vanaf 10 maanden.

Je Dashond is gezond, toch? Of zou hij wel wat slanker kunnen? Dachshund Adult van ROYAL CANIN is speciaal ontwikkeld om te helpen je hond op een gezond gewicht te houden. En het ondersteunt zijn botten en gewrichten.

Ondersteuning van de botten en gewrichten, sterke spieren, vermindert de hoeveelheid en geur van de ontlasting en exclusieve brok voor een gezond gebit.

Een wakkere jager
Klein, maar lang. De Dashond of Teckel heeft een atypische bouw. Maar op die korte, iets gebogen poten rent hij als de beste. Sinds de Middeleeuwen wordt hij gebruikt voor de jacht. Onvermoeibaar, nergens bang voor. Een uitstekende waakhond. De korte poten zijn minder goed in staat om schokken op te vangen. In combinatie met zijn lange wervelkolom maakt hem dat gevoelig voor rugklachten. En als je hond te zwaar weegt, kan dit een zware belasting zijn voor de wervelkolom. Speciaal voor je wakkere jager hebben we Dachshund Adult van ROYAL CANIN. Een Dashond met een gezond postuur. Dat valt op.

Royal Canin

Matching Products For:

Alternative Products For:

Last viewed items