opc_loader
                      

Great Dane Adult PRO 17kg

Item No.: / 101125 /
Royal Canin,101125/0
(Price excluding VAT) 53,71
64,99

Sold Out

Article numbers
EAN:
6422
Shipping method
Verzend- en verwerkingskosten (GRATIS verzending vanaf €95,-):
5,95
Delivery Time:
1 - 14 Dagen

AANGEPASTE LEVERTIJD: om onze voordelige prijs voor dit product te behouden is er een aangepast levertijd t/m 14 dagen, neem contact met ons op voor de exacte levertijd. 

Great Dane Adult - rasspecifiek hondenvoer voor de volwassen Duitse Dog vanaf 24 maanden.

Je Duitse Dog is gezond, toch? Of zouden zijn spieren en gewrichten ondersteuning kunnen gebruiken? Great Dane Adult van ROYAL CANIN® is speciaal ontwikkeld voor je Duitse Dog met zijn imposante formaat. Het geeft de spieren voldoende energie en helpt om gezonde botten en gewrichten te ondersteunen.

Geconcentreerde energie, optimale spijsvertering, ondersteuning van botten en gewrichten en exclusieve brokvorm.

Vriendelijke reus
De Duitse Dog is niet alleen lang en slank. Hij bestaat ook nog eens voor 80% uit spieren. Daarnaast biedt zijn korte vacht maar weinig bescherming tegen de kou. Hierdoor heeft hij 50% meer energie nodig dan andere hele grote honden. Terwijl zijn spijsvertering juist nogal gevoelig is. Dat maakt dat je Duitse Dog speciale voedingsbehoeften heeft. Great Dane Adult van ROYAL CANIN voldoet in de energiebehoefte van je vriendelijke reus. 

Eén van de grootste hondenrassen ter wereld
De Duitse Dog is een van de grootste hondenrassen ter wereld. Maar toch heel elegant. En achter zijn atletische bouw schuilt een rustig, volgzaam karakter. Tenminste, als hij goed wordt opgevoed. Daarnaast is de Duitse Dog sterk gehecht aan zijn baas, en aan zijn eigen plekje. 

Royal Canin

Matching Products For:

Alternative Products For:

Last viewed items