opc_loader
  • Nederlands
  • English
                      

Maltese Adult 1,5kg

Item No.: / 101131 /
Royal Canin,101131/0
(Price excluding VAT) 9,08
10,99
Article numbers
EAN:
6434
Shipping method
Shipping (FREE shipping from €95,-):
5,95
Delivery Time:
1 - 14 Dagen

AANGEPASTE LEVERTIJD: om onze voordelige prijs voor dit product te behouden is er een aangepast levertijd t/m 14 dagen, neem contact met ons op voor de exacte levertijd. 

Maltese Adult - rasspecifiek hondenvoer voor de volwassen Maltezer vanaf 10 maanden.

Je Maltezer is gezond, toch? Of zou zijn vacht nog zachter kunnen, nog witter? Maltese Adult van ROYAL CANIN® is speciaal ontwikkeld voor je majestueuze Maltezer. Het draagt bij aan de gezondheid van zijn lange vacht.

Gezonde vacht, vermindert de hoeveelheid en geur van de ontlasting, stelt de kieskeurige eters tevreden en exclusieve brok: gezond gebit.

De Maltezer: Een zeer nobel karakter
Hoewel de Maltezer slechts 20 tot 25 centimeter is en 3 tot 4 kilo weegt, laat hij een onvergetelijke indruk achter. Met zijn glanzende, zijdeachtige witte vacht en grote levendige ogen, kan niemand deze kleine hond over het hoofd zien. 

Verfijnde eetlust
Heeft Maltezer weinig trek? Dan is hij niet uniek. Een Maltezer heeft namelijk een neus voor kwaliteit en is zeer kieskeurig. De brokjes van Maltezer Adult zijn hierop aangepast en zeer smakelijk. 

Een lang leven 
Zoals de meeste kleine honden heeft ook de Maltezer een bijzonder lange levensverwachting. Ze kunnen wel 17 jaar worden. Om je te helpen de eerste tekenen van ouderdom tegen te gaan is Maltese Adult van ROYAL CANIN ontwikkeld. Speciaal aangepast op zijn ras.

Royal Canin

Matching Products For:

Alternative Products For:

Last viewed items