opc_loader
                      

Poodle Adult 7,5kg

Item No.: / 101135 /
Royal Canin,101135/0
(Price excluding VAT) 31,40
37,99

Sold Out

Article numbers
EAN:
6442
Shipping method
Verzend- en verwerkingskosten (GRATIS verzending vanaf €95,-):
5,95
Delivery Time:
1 - 14 Dagen

AANGEPASTE LEVERTIJD: om onze voordelige prijs voor dit product te behouden is er een aangepast levertijd t/m 14 dagen, neem contact met ons op voor de exacte levertijd. 

Poodle Adult - rasspecifiek hondenvoer voor de volwassen Toy-, Dwerg- en miniatuur Poedel vanaf 10 maanden.

Je Poedel is gezond, toch? Of zou zijn vacht nog beter kunnen? Poodle Adult van ROYAL CANIN is speciaal ontwikkeld om een optimale haargroei van van Toy-, Dwerg- en Miniatuur poedelpups te ondersteunen.

Gezonde vacht, gezond gebit, sterke spieren en exclusieve brok voor een gezond gebit.

Parmantig en intelligent
Achter het parmantige uiterlijk van je Poedel schuilt een levendig karakter. Deze hond is bijzonder intelligent en eenvoudig te trainen. Hij beschikt zelfs over het zeldzame vermogen om vroege tekenen van een epileptische aanval bij de mens te leren herkennen. Poodle Adult van ROYAL CANIN is speciaal ontwikkeld voor de Toy Poedel, Dwerg Poedel en de miniatuur Poedel. De meeste Poedels worden zo’n 12 tot 15 jaar. 

Bijzonder zachte vacht
Je poedel heeft een zeer bijzondere vacht: weelderige krullen die aangenaam zacht voelen. Om de krullen mooi te houden, raden wij aan de hond elke twee maanden te laten trimmen. Er zijn verschillende manieren om deze hond te trimmen, de trimsalon kan je daarover adviseren.

Royal Canin

Matching Products For:

Alternative Products For:

Last viewed items