opc_loader
                      

Pug (mopshond) Adult 7,5kg

Item No.: / 101137 /
Royal Canin,101137/0
(Price excluding VAT) 33,05
39,99

Sold Out

Article numbers
EAN:
6446
Shipping method
Verzend- en verwerkingskosten (GRATIS verzending vanaf €95,-):
5,95
Delivery Time:
1 - 14 Dagen

AANGEPASTE LEVERTIJD: om onze voordelige prijs voor dit product te behouden is er een aangepast levertijd t/m 14 dagen, neem contact met ons op voor de exacte levertijd. 

Pug (mopshond) Adult - rasspecifiek hondenvoer voor de volwassen Mopshond vanaf 10 maanden.

Je Mopshond is gezond, toch? Of zou hij wel wat slanker kunnen? Pug Adult van ROYAL CANIN is speciaal ontwikkeld voor de unieke eigenschappen van pug honden. Zo helpt het je hond om zijn gezonde gewicht te behouden.

Gezonde huid, sterke spieren, ideaal gewicht en exclusieve brokvorm speciaal voor de kortschedelige kaak.

Vrolijk gezelschap
Geen volgzamere hond dan je Mopshond. Hij is gevoelig, vrolijk en trouw. Aandacht vindt hij heerlijk, en je Mopshond is dan ook graag in je gezelschap. Deze hond heeft wel een aantal aandachtspunten, zoals zijn gewicht en zijn ademhaling. Vooral tijdens warme dagen kunnen de dikke tong, het zachte gehemelte en de kleine neusgaten voor problemen zorgen. Zeker als hij (iets) te dik is. Speciaal voor de gedrongen Mopshond is er Pug Adult van ROYAL CANIN.

Verzorging van je Mopshond
Twee millennia hebben niets afgedaan aan de verleidelijke krachten van de Mopshond. Hij is gedrongen en gespierd. En hij heeft een trotse uitstraling. Onder zijn vacht ligt een gevoelige, geplooide huid. Vooral op zijn kop. Om zijn huid gezond te houden is het goed de plooien regelmatig schoon te maken.

Royal Canin

Matching Products For:

Alternative Products For:

Last viewed items