opc_loader
  • Nederlands
  • English
                      

Pug (mopshond) Puppy 1,5kg

Item No.: / 101136 /
Royal Canin,101136/0
(Price excluding VAT) 9,08
10,99
Article numbers
EAN:
6444
Shipping method
Shipping (FREE shipping from €95,-):
5,95
Delivery Time:
1 - 14 Dagen

AANGEPASTE LEVERTIJD: om onze voordelige prijs voor dit product te behouden is er een aangepast levertijd t/m 14 dagen, neem contact met ons op voor de exacte levertijd. 

Pug (mopshond) Puppy - rasspecifiek hondenvoer voor volwassen Mopshond pups tot 10 maanden.

Je Mopshond pup is gezond, toch? Of zou hij in deze belangrijke groeifase nog wat meer weerstand nodig hebben? Zijn immuunsysteem is immers nog niet ontwikkeld. Pug Junior van ROYAL CANIN is speciaal ontwikkeld om de spijsvertering en de natuurlijke weerstand van je pup te ondersteunen.

Ondersteunt de natuurlijke afweer, gezonde huid, gezondheid van het spijsverteringsstelsel en exclusieve brokvorm speciaal voor de kortschedelige kaak.

Intensieve groeiperiode
Als pup is je Mopshond nogal onstuimig. Maar een goede, consequente training helpt. Bovendien zorg je er met Pug Junior van ROYAL CANIN voor dat je pup uitgroeit tot een vrolijke, gespierde hond.

Vrolijk gezelschap
Geen volgzamere hond dan je Mopshond. Hij is gevoelig, vrolijk en trouw. Aandacht vindt hij heerlijk, en je Mopshond is dan ook graag in je gezelschap. Deze vriendelijke hond heeft wel een aantal aandachtspunten, zoals zijn gewicht. Maar ook zijn ademhaling verdient aandacht. Vooral tijdens warme dagen kunnen de dikke tong, het zachte gehemelte en de kleine neusgaten voor problemen zorgen. Zeker als hij (iets) te dik is.

Royal Canin

Matching Products For:

Alternative Products For:

Last viewed items