opc_loader
                      

Rottweiler Adult PRO 17kg

Item No.: / 101139 /
Royal Canin,101139/0
(Price excluding VAT) 55,36
66,99

Sold Out

Article numbers
EAN:
6450
Shipping method
Verzend- en verwerkingskosten (GRATIS verzending vanaf €95,-):
5,95
Delivery Time:
1 - 14 Dagen

AANGEPASTE LEVERTIJD: om onze voordelige prijs voor dit product te behouden is er een aangepast levertijd t/m 14 dagen, neem contact met ons op voor de exacte levertijd. 

Rottweiler Adult - rasspecifiek hondenvoer voor de volwassen Rottweiler vanaf 18 maanden.

Je Rottweiler is gezond, toch? Of zou hij wel wat actiever mogen, wat vitaler? Rottweiler Adult van ROYAL CANIN is speciaal ontwikkeld voor je Rottweiler. Het helpt om zijn gezonde gewicht te behouden. Ook ondersteunt het de botten en gewrichten.

Gezonde hartfunctie, ideale spiermassa, ondersteuning van botten en gewrichten en exclusieve brok speciaal voor de kaak van molosser.

Loeisterk en waakzaam
Je Rottweiler is van nature zeer gespierd. En zijn kalme, maar ook temperamentvolle karakter maken hem een uitstekende waakhond. Ook is hij zeer gehecht aan zijn baas. Speciaal voor deze sterke hond is er Rottweiler Adult van ROYAL CANIN.

De Rottweiler: een dappere en enthousiaste hond
De Rottweiler is een van de oudste hondenrassen. Hij komt oorspronkelijk uit Duitsland, waar hij werd gebruikt als waak- en herdershond. In de Middeleeuwen werd de Rottweiler in Rottweil (Baden-Württemberg) ingezet om kuddes te hoeden en veehandelaren te beschermen tegen criminelen. Tegenwoordig maakt de politie ook gebruik van ze.

Royal Canin

Matching Products For:

Alternative Products For:

Last viewed items