opc_loader
  • Nederlands
  • English
                      

Rottweiler Puppy 12kg

Item No.: / 101138 /
Royal Canin,101138/0
(Price excluding VAT) 44,62
53,99
Article numbers
EAN:
6448
Shipping method
Shipping (FREE shipping from €95,-):
5,95
Delivery Time:
1 - 14 Dagen

AANGEPASTE LEVERTIJD: om onze voordelige prijs voor dit product te behouden is er een aangepast levertijd t/m 14 dagen, neem contact met ons op voor de exacte levertijd. 

Rottweiler Puppy - rasspecifiek hondenvoer voor volwassen Rottweiler pups tot 18 maanden.

Je Rottweiler pup is gezond, toch? Of zou hij in deze belangrijke groeifase nog wat ondersteuning voor zijn weerstand kunnen gebruiken? En de opbouw van zijn spieren en skelet heeft hij daar wat extra's voor nodig? Rottweiler Junior van ROYAL CANIN is speciaal ontwikkeld om de natuurlijke weerstand en de spieropbouw van je pup te ondersteunen.

Ondersteunt de natuurlijke afweer, spierontwikkeling en ontwikkeling van botten, gezondheid van het spijsverteringsstelsel en exclusieve brok speciaal voor de kaak van molosser.

In 18 maanden 90 keer zo zwaar
In slechts anderhalf jaar tijd vermenigvuldigt het gewicht van je pasgeboren Rottweiler zich met factor 90. Dat vraagt om voeding met de juiste voedingsstoffen, zoals Rottweiler Junior van ROYAL CANIN. Verder moet je je Rottweiler pup vanaf het begin zorgvuldig opvoeden en trainen, zodat hij uitgroeit tot een gehoorzame volwassen hond.

Loeisterk en waakzaam
De Rottweiler is van nature zeer gespierd. En zijn kalme, maar ook temperamentvolle karakter maken hem een uitstekende waakhond. Ook is hij zeer gehecht aan zijn baas. Oorspronkelijk komt de Rottweiler uit Duitsland, waar hij werd gebruikt als waak- en herdershond. In de Middeleeuwen werd de Rottweiler in Rottweil (Baden-Württemberg) ingezet om kuddes te hoeden en veehandelaren te beschermen tegen criminelen. Tegenwoordig maakt de politie zelfs gebruik van ze, vanwege hun beschermende kwaliteiten.

Royal Canin

Matching Products For:

Alternative Products For:

Last viewed items