opc_loader
                      

Shih Tzu Puppy 1,5kg

Item No.: / 101140 /
Royal Canin,101140/0
(Price excluding VAT) 9,91
11,99

Sold Out

Article numbers
EAN:
6452
Shipping method
Verzend- en verwerkingskosten (GRATIS verzending vanaf €95,-):
5,95
Delivery Time:
1 - 14 Dagen

AANGEPASTE LEVERTIJD: om onze voordelige prijs voor dit product te behouden is er een aangepast levertijd t/m 14 dagen, neem contact met ons op voor de exacte levertijd. 

Shih Tzu Puppy - rasspecifiek hondenvoer voor Shih Tzu pups tot 10 maanden.

Je Shih Tzu-pup is gezond, toch? Of zou hij in deze belangrijke groeifase nog wat meer weerstand nodig hebben? En zijn vacht, zou die nog weelderiger kunnen? Shih Tzu Junior van ROYAL CANIN is speciaal ontwikkeld om de natuurlijke weerstand en de gezonde vacht van je pup te ondersteunen.

Ondersteunt de natuurlijke afweer, gezonde huid en vacht, gezondheid van het spijsverteringsstelsel en exclusieve brokvorm speciaal voor de kortschedelige kaak.

Intensieve groeiperiode
Je Shih Tzu pup gaat de komende 10 maanden een intensieve groeiperiode tegemoet. Met Shih Tzu Junior van ROYAL CANIN help je je pup uitgroeien tot een levenslustige, lieve hond.

Dol op zijn baas
Je zult het snel merken: de Shih Tzu is dol op zijn baas. Hij laat zich graag urenlang knuffelen. Zijn elegante pluimstaart en unieke vacht zorgen ervoor dat hij meteen opvalt. Deze vacht heeft wel aandacht nodig. Verder is je Shih Tzu speels en door zijn enorme levenslust weet hij het hele gezin voor zich te winnen. 

Royal Canin

Matching Products For:

Alternative Products For:

Last viewed items