opc_loader
                      

West Highland White Terrier Adult 3kg

Item No.: / 101142 /
Royal Canin,101142/0
(Price excluding VAT) 14,87
17,99

Sold Out

Article numbers
EAN:
6456
Shipping method
Verzend- en verwerkingskosten (GRATIS verzending vanaf €95,-):
5,95
Delivery Time:
1 - 14 Dagen

AANGEPASTE LEVERTIJD: om onze voordelige prijs voor dit product te behouden is er een aangepast levertijd t/m 14 dagen, neem contact met ons op voor de exacte levertijd. 

West Highland White Terrier Adult - rasspecifiek hondenvoer voor de volwassen West Highland White Terrier (Westie) vanaf 10 maanden.

Je West Highland White Terriër is gezond, toch? Of zou zijn vacht nog witter kunnen, nog mooier? West Highland White Terrier Adult van ROYAL CANIN is speciaal ontwikkeld om de helderwitte vacht en een gezonde huid te helpen ondersteunen.

Gezonde vacht, gezonde huid, voor kieskeurige honden en exclusieve brok voor een gezond gebit.

Vrolijk en vastberaden
De West Highland White Terriër is een levendige en dappere hond. Bij elk verdacht geluidje slaat hij alarm. Het is dan ook een goede waakhond. Maar wel een vrolijke. Hoewel hij veel energieke kracht heeft, is hij in bepaalde opzichten ook erg kwetsbaar. Daarom verdient hij een voeding die speciaal is afgestemd op zijn eigenschappen, zoals West Highland White Terrier Adult van ROYAL CANIN.

Klein hondje, opvallende verschijning 
De Westie is een van de vijf typen Schotse Terriërs, naast de Cairn, de Scottish, de Skye en de Dandie-Dinmont. Een opvallende verschijning met zijn kleine ronde kop, puntige oren, compacte romp en fier gedragen staart.

Royal Canin

Matching Products For:

Alternative Products For:

Last viewed items