opc_loader
  • Nederlands
  • English
                      

Yorkshire Terrier Adult 7,5kg

Item No.: / 101144 /
Royal Canin,101144/0
(Price excluding VAT) 33,05
39,99
Article numbers
EAN:
6460
Shipping method
Verzend- en verwerkingskosten (GRATIS verzending vanaf €95,-):
5,95
Delivery Time:
1 - 14 Dagen

AANGEPASTE LEVERTIJD: om onze voordelige prijs voor dit product te behouden is er een aangepast levertijd t/m 14 dagen, neem contact met ons op voor de exacte levertijd. 

Yorkshire Terrier Adult - rasspecifiek hondenvoer voor de volwassen Yorkshire Terriër vanaf 10 maanden.

Je Yorkshire Terriër is gezond, toch? Of kan zijn lange vacht nog zachter? En zijn eetlust, hoe zit het daarmee? Yorkshire Terrier Adult van ROYAL CANIN bevat voedingsstoffen die de gezondheid van zijn lange vacht helpen ondersteunen. En zelfs de meest kieskeurige eter vindt het lekker.

Gezonde vacht, voor kieskeurige honden, ondersteunt gezond ouder worden en exclusieve brok voor een gezond gebit.

Charmant en een tikkie eigenwijs
Je Yorkshire Terriër is een levendige hond. Even enthousiast, als eigenwijs. En een opvallende verschijning dankzij zijn zijdezachte vacht en staalblauwe of reebruine ogen. Niet vreemd dat de Yorkshire Terriër zo populair is. Hij heeft wel een veeleisend karakter, dat vraagt om een goede opvoeding. En hij heeft een aantal aandachstpunten, zoals zijn huid, kaken en gebit. Met Yorkshire Terrier Adult van ROYAL CANIN zorg je dat je charmante hond alles binnenkrijgt om gezond te blijven.

Kieskeurige eter
Is je Yorkshire Terriër geen enthousiaste eter? Heeft hij soms weinig trek in zijn brokjes? Dan is hij niet uniek. Ze staan namelijk bekend als kieskeurige eter. Yorkshire Terrier Adult is speciaal ontwikkeld voor deze fijnproevers.

Royal Canin

Matching Products For:

Alternative Products For:

Last viewed items