opc_loader
                      

Baby Dog Milk 2kg

Item No.: / 101048 /
Royal Canin,101048/0
(Price excluding VAT) 35,53
42,99

Sold Out

Article numbers
EAN:
6268
Shipping method
Verzend- en verwerkingskosten (GRATIS verzending vanaf €95,-):
5,95
Delivery Time:
1 - 14 Dagen

AANGEPASTE LEVERTIJD: om onze voordelige prijs voor dit product te behouden is er een aangepast levertijd t/m 14 dagen, neem contact met ons op voor de exacte levertijd. 

Je pasgeboren pup is gezond, toch? Of neemt zijn gewicht onvoldoende toe? In dat geval adviseren we je om de moedermelk te vervangen of aan te vullen met Babydog Milk van ROYAL CANIN.

Hoge verteerbaarheid, zeer goed oplosbaar, helpt veilig op te groeien, goed voor de hersenen

Speciale puppymelk
Zodra je pup geboren is, is hij volledig afhankelijk van de moedermelk. Sommige teven produceren te weinig melk. Of de melk is van onvoldoende kwaliteit. Je pasgeboren pup zou daardoor te weinig in gewicht kunnen toenemen. Je ziet dit soms bij kleine rassen. In dat geval is bijvoeding met puppymelk nodig. ROYAL CANIN heeft hiervoor Babydog Milk ontwikkeld.  

Evenwichtige voeding
Babydog Milk is een evenwichtige voeding voor pasgeboren pups. Deze puppymelk is speciaal aangepast voor de spijsvertering van je pup. Door de unieke samenstelling verteert het uitstekend. Zo is er geen zetmeel toegevoegd. Pasgeboren pups kunnen dit zetmeel namelijk niet goed verteren. Geef de puppymelk als voeding of als supplement vanaf de geboorte totdat de pup gaat spenen. Dat is ongeveer als ze 3 tot 5 weken oud zijn.

Babydog Milk - puppymelk vanaf de geboorte tot aan het spenen

Royal Canin

Matching Products For:

Alternative Products For:

Last viewed items