opc_loader
  • Nederlands
  • English
                      

Giant Starter Mother & Baby PRO 18kg

Item No.: / 101057 /
Royal Canin,101057/0
(Price excluding VAT) 60,32
72,99
Article numbers
EAN:
6286
Shipping method
Shipping (FREE shipping from €95,-) (1 - 14 Days):
5,95
Delivery Time:
1 - 14 Dagen

AANGEPASTE LEVERTIJD: om onze voordelige prijs voor dit product te behouden is er een aangepast levertijd t/m 14 dagen, neem contact met ons op voor de exacte levertijd. 

Giant Starter Mother & Babydog - hondenvoer voor grote moederhonden en pups met een volwassen gewicht vanaf 45 kilo.

Moeder en pups zijn gezond, toch? Of zouden ze wat energieker kunnen zijn aan het eind van de dracht en tijdens het zogen? Om in de voedingsbehoefte van de moeder van zeer grote pups te voldoen hebben we Giant Starter Mother & Babydog ontwikkeld.Ook geschikt voor pups die overgaan van melk naar vaste voeding.

Ondersteunt de dracht en de lactatie (zoogperiode), START COMPLEX/Natuurlijke afweer-Gezonde spijsvertering, neemt makkelijk water op.

Goed voor moeder en puppy
De voedingsbehoefte van de teef en haar pups neemt toe naarmate ze langer in haar buik zitten. Dit komt omdat de ruimte van de baarmoeder meer plaats inneemt en de teef minder grote hoeveelheden kan eten. Na de bevalling is het de pup die wel wat extra kan gebruiken, omdat zijn spijsverteringsstelsel nog niet is volgroeid. Giant Starter Mother & Babydog heeft een hoog energiegehalte. Goed voor zowel moeder als puppy.

Gemakkelijke overgang van melk naar vaste voeding 
Met deze voeding van ROYAL CANIN® kun je geleidelijk overschakelen van melk naar vaste voeding. Je maakt van de brokjes in een handomdraai met lauwwarm water een papje. Dat is zeer smakelijk voor de teef en haar pups. Later ga je beetje bij beetje over naar vaste brokjes. Is je pup 7 à 8 weken oud en krijgt hij nog geen Startervoeding? Sla dit dan over en begin met Giant Puppy van ROYAL CANIN. Eventueel ook in water geweekt. 

Royal Canin
Last viewed items