opc_loader
                      

Maxi Starter Mother & Baby 4kg

Item No.: / 101055 /
Royal Canin,101055/0
(Price excluding VAT) 21,48
25,99

Sold Out

Article numbers
EAN:
6282
Shipping method
Verzend- en verwerkingskosten (GRATIS verzending vanaf €95,-):
5,95
Delivery Time:
1 - 14 Dagen

AANGEPASTE LEVERTIJD: om onze voordelige prijs voor dit product te behouden is er een aangepast levertijd t/m 14 dagen, neem contact met ons op voor de exacte levertijd. 

Maxi Starter Mother & Babydog - hondenvoer voor grote moederhonden en pups met een volwassen gewicht van 25 tot 45 kilo.

Moeder en pups zijn gezond, toch? Of kunnen zij extra ondersteuning gebruiken aan het eind van de dracht en tijdens het zogen? Speciaal om in de voedingsbehoefte van de moeder van grote pups te voldoen hebben we Maxi Starter Mother & Babydog ontwikkeld.

Ondersteunt de dracht en de lactatie (zoogperiode), START COMPLEX/Natuurlijke afweer-Gezonde spijsvertering en neemt makkelijk water op

Goed voor moeder en puppy
De voedingsbehoefte van de teef en haar pups neemt toe naarmate ze langer in haar buik zitten. Dit komt omdat de druk van de baarmoeder op het spijsverteringskanaal toeneemt. Na de bevalling is het de pup die wel wat extra kan gebruiken, omdat zijn spijsverteringsstelsel nog niet is volgroeid. Maxi Starter Mother & Babydog van ROYAL CANIN heeft een hoog energiegehalte. Goed voor zowel moeder als puppy.

Gemakkelijk overgang van melk naar vaste voeding 
Met Maxi Starter kun je geleidelijk overschakelen van melk naar vaste voeding. Je maakt van de brokjes in een handomdraai met lauwwarm water een papje. Dat is zeer smakelijk voor de teef en haar pups. Later ga je beetje bij beetje over op vaste brokjes. Is je pup tussen de 6 weken en 2 maanden oud en krijgt hij nog geen Maxi Starter? Sla dit dan over en begin met Maxi Junior. Eventueel ook even geweekt.

Royal Canin

Matching Products For:

Alternative Products For:

Last viewed items