opc_loader
                      

Mini Starter Mother & Baby 3kg

Item No.: / 101050 /
Royal Canin,101050/0
(Price excluding VAT) 16,52
19,99

Sold Out

Article numbers
EAN:
6272
Shipping method
Verzend- en verwerkingskosten (GRATIS verzending vanaf €95,-):
5,95
Delivery Time:
1 - 14 Dagen

AANGEPASTE LEVERTIJD: om onze voordelige prijs voor dit product te behouden is er een aangepast levertijd t/m 14 dagen, neem contact met ons op voor de exacte levertijd. 

Mini Starter Mother & Babydog - hondenvoer voor kleine moederhonden en pups met een volwassen gewicht van 4 tot 10 kilo.

Is je hond zwanger, of heeft ze net pups gekregen? Dan kan ze aan het eind van de dracht, en tijdens het zogen wel wat hulp gebruiken. Speciaal om aan hun voedingsbehoefte te voldoen hebben we Mini Starter Mother & Babydog van ROYAL CANIN ontwikkeld.

START COMPLEX/Natuurlijke afweer-Gezonde spijsvertering, ondersteunt de dracht en de lactatie (zoogperiode) en neemt makkelijk water op

Goed voor moeder en puppy
De voedingsbehoefte van de teef en haar pups neemt toe naarmate ze langer in haar buik zitten. Dit komt omdat de ruimte van de baarmoeder meer plaats inneemt en de teef minder grote hoeveelheden kan eten. Na de bevalling is het de pup die wel wat extra kan gebruiken, omdat zijn spijsverteringsstelsel nog niet is volgroeid. Mini Starter Mother & Babydog heeft een hoog energiegehalte. Goed voor zowel moeder als puppy.

Gemakkelijke overgang van melk naar vaste voeding 
Met deze voeding van ROYAL CANIN kun je geleidelijk overschakelen van melk naar vaste voeding. Je maakt van de brokjes in een handomdraai met lauwwarm water een papje. Dat is zeer smakelijk voor de teef en haar pups. Later ga je beetje bij beetje over naar vaste brokjes. Is je pup 7 à 8 weken oud en krijgt hij nog geen Startervoeding? Sla dit dan over en begin met Mini Junior van ROYAL CANIN®. Eventueel ook in water geweekt. 

Royal Canin

Matching Products For:

Alternative Products For:

Last viewed items