opc_loader
                      

Maxi Ageing 8+ Natvoer 10x140gr

Item No.: / 101093 /
Royal Canin,101093/0
(Price excluding VAT) 9,71
11,75

Sold Out

Article numbers
EAN:
6358
Shipping method
Verzend- en verwerkingskosten (GRATIS verzending vanaf €95,-):
5,95
Delivery Time:
1 - 14 Dagen

AANGEPASTE LEVERTIJD: om onze voordelige prijs voor dit product te behouden is er een aangepast levertijd t/m 14 dagen, neem contact met ons op voor de exacte levertijd. 

Maxi Ageing 8+ natvoer - natvoeding voor grote oudere honden vanaf 8 jaar met een volwassen gewicht van 25 tot 45 kilo.

Al is hij wat ouder, je grote hond is gezond toch? Of zou zijn uitstraling wat vitaler kunnen? Met Maxi Ageing 8+ Wet van ROYAL CANIN ondersteun je het gezond ouder worden van je hond.

Ondersteunt gezond ouder worden, ondersteuning van botten en gewrichten en hoge verteerbaarheid.

100% gezonde voeding
Ken je de natvoedingen van ROYAL CANIN? Deze zijn helemaal ontwikkeld volgens de principes van onze gezonde voedingen. Zo zijn ze gericht op de voedingsstoffen die erin zitten, en niet op smaakvariaties. De voeding sluit naadloos aan op de specifieke voedingsbehoefte van je kleine hond. Iedere pouch bevat grondstoffen van de allerhoogste kwaliteit. De leveranciers hiervan zijn zorgvuldig uitgezocht. De samenstelling van de pouches is constant. Alle voeding voldoet dan ook aan de minimale eisen.

Voldoet aan de voedingsbehoefte
Wist je dat de gemiddelde levensverwachting van grote honden rond de 10 jaar ligt? Vanaf 8 jaar herken misschien bij je grote hond al ouderdomsverschijnselen. Aangepaste voeding helpt om deze verschijnselen te vertragen. Maxi Ageing 8+ Wet van ROYAL CANIN bevat een selectie aan voedingsstoffen die voldoen aan de voedingsbehoefte van je ouder wordende hond.

Royal Canin

Matching Products For:

Alternative Products For:

Last viewed items