opc_loader
  • Nederlands
  • English
                      

Mini Adult Natvoer 12x85gr

Item No.: / 101068 /
Royal Canin,101068/0
(Price excluding VAT) 8,26
9,99
Article numbers
EAN:
6308
Shipping method
Shipping (FREE shipping from €95,-):
5,95
Delivery Time:
1 - 14 Dagen

AANGEPASTE LEVERTIJD: om onze voordelige prijs voor dit product te behouden is er een aangepast levertijd t/m 14 dagen, neem contact met ons op voor de exacte levertijd. 

Mini Adult natvoer - natvoeding voor kleine honden van 10 maanden tot 12 jaar met een volwassen gewicht van 1 tot 10 kilo.

Je kleine hond is gezond toch? Of kan hij voor zijn enthousiasme extra energie gebruiken? Speciaal daarvoor hebben we Mini Adult Wet van ROYAL CANIN ontwikkeld.

Gezondheid van het spijsverteringsstelsel, aangepaste energie, vachtconditie.

100% gezonde voeding
Ken je de natvoedingen van ROYAL CANIN? Deze zijn helemaal ontwikkeld volgens de principes van onze gezonde voedingen. Zo zijn ze gericht op de voedingsstoffen die erin zitten, en niet op smaakvariaties. De voeding sluit naadloos aan op de specifieke voedingsbehoefte van je kleine hond. Iedere pouch bevat grondstoffen van de allerhoogste kwaliteit. De leveranciers hiervan zijn zorgvuldig uitgezocht. De samenstelling van de pouches is constant. Alle voeding voldoet dan ook aan de minimale eisen.

Hoge energiebehoefte
Onvermoeibaar rent je hond met je mee, voor je uit en weer terug. Roetsjt bij onraad naar de voordeur. Net zo hard als z’n kleine poten hem kunnen dragen. Dat kost veel energie. En maakt hongerig! Met Mini Adult Wet van ROYAL CANIN voldoe je aan zijn energiebehoefte, zodat ie zijn gezonde gewicht behoudt. En zelfs de moeilijke eter vindt het lekker.

Royal Canin

Matching Products For:

Alternative Products For:

Last viewed items