opc_loader
  • Nederlands
  • English
                      

Mini Ageing 12+ Natvoer 12x85gr

Item No.: / 101066 /
Royal Canin,101066/0
(Price excluding VAT) 8,26
9,99
Article numbers
EAN:
6304
Shipping method
Shipping (FREE shipping from €95,-):
5,95
Delivery Time:
1 - 14 Dagen

AANGEPASTE LEVERTIJD: om onze voordelige prijs voor dit product te behouden is er een aangepast levertijd t/m 14 dagen, neem contact met ons op voor de exacte levertijd. 

Mini Ageing 12+ natvoer - natvoeding voor kleine oude honden vanaf 12 jaar met een volwassen gewicht van 1 tot 10 kilo.

Je kleine hond is gezond, toch? Of zou hij nog wel wat vitaler kunnen, wat levendiger? Vanaf een leeftijd van 12 jaar kan je hond last krijgen van ouderdomsverschijnselen. Mini Ageing 12+ Wet van ROYAL CANIN is speciaal ontwikkeld om de gezonde oudere hond te ondersteunen.

Ondersteunt gezond ouder worden, gezondheid van de nieren en vachtconditie.

100% gezonde voeding
Ken je de natvoedingen van ROYAL CANIN? Deze zijn helemaal ontwikkeld volgens de principes van onze gezonde voedingen. Zo zijn ze gericht op de voedingsstoffen die erin zitten, en niet op smaakvariaties. De voeding sluit naadloos aan op de specifieke voedingsbehoefte van je kleine hond. Iedere pouch bevat grondstoffen van de allerhoogste kwaliteit. De leveranciers hiervan zijn zorgvuldig uitgezocht. De samenstelling van de pouches is constant. Alle voeding voldoet dan ook aan de minimale eisen.

Gezonde voeding
Je zou denken dat een kleine elegante hond op leeftijd kwetsbaar is. Maar dat valt ontzettend mee. De mini-honden zijn erg levendig en sterk. Ze kunnen zelfs ouder dan 15 jaar worden. Natuurlijk verandert hun voedingsbehoefte met het klimmen van de jaren wel. Wij adviseren daarom vanaf 12 jaar de gezonde oudere hond te ondersteunen met Mini Ageing 12+ Wet van ROYAL CANIN. Dit is een uitgebalanceerde gezonde natvoeding voor de kleine, oudere hond.

Royal Canin

Matching Products For:

Alternative Products For:

Last viewed items