opc_loader
  • Nederlands
  • English
                      

Giant Adult PRO 20kg

Item No.: / 101081 /
Royal Canin,101081/0
(Price excluding VAT) 52,06
62,99
Article numbers
EAN:
6334
Shipping method
Shipping (FREE shipping from €95,-):
5,95
Delivery Time:
1 - 14 Dagen

AANGEPASTE LEVERTIJD: om onze voordelige prijs voor dit product te behouden is er een aangepast levertijd t/m 14 dagen, neem contact met ons op voor de exacte levertijd. 

Giant Adult - hondenvoer voor zeer grote honden vanaf 15/18 tot 24 maanden met een volwassen gewicht vanaf 45 kilo.

Je zeer grote hond is gezond, toch? Of zou hij nog wel wat vitaler kunnen? ROYAL CANIN heeft speciaal voor zeer grote honden ouder dan 18 tot 24 maanden Giant Adult ontwikkeld. Dit helpt bij het behoud van de vitaliteit van zeer grote honden.

Ondersteunt het hart, beschermt tegen ouderdomsverschijnselen, hoge verteerbaarheid en voor behoud van sterke botten en soepele gewrichten.

Gezonde, uitgebalanceerde voeding
Is je hond een indrukwekkende verschijning door zijn imposante lichaam? Is hij fysiek erg actief? Dan vraagt dat veel van zijn gewrichten. Daarom is het belangrijk om tijdens de groei en zijn verdere leven gezonde, uitgebalanceerde voeding te geven. Giant Adult van ROYAL CANIN heeft een hoog energiegehalte, waardoor je er minder van hoeft te geven. Dit kan het risico op maagtorsie (draaiing van de maag om zijn as) verkleinen, een bekend en pijnlijk probleem voor zeer grote honden.

Royal Canin

Matching Products For:

Alternative Products For:

Last viewed items