opc_loader
                      

Giant Junior Active 15kg

Item No.: / 101080 /
Royal Canin,101080/0
(Price excluding VAT) 45,45
54,99

Sold Out

Article numbers
EAN:
6332
Shipping method
Verzend- en verwerkingskosten (GRATIS verzending vanaf €95,-):
5,95
Delivery Time:
1 - 14 Dagen

AANGEPASTE LEVERTIJD: om onze voordelige prijs voor dit product te behouden is er een aangepast levertijd t/m 14 dagen, neem contact met ons op voor de exacte levertijd. 

Giant Junior Active - hondenvoer voor puppies van zeer grote rassen tot 18/24 maanden met een volwassen gewicht vanaf 45 kilo die professioneel trainen.

Je zeer grote pup is gezond, toch? Of zou hij voor de training ondersteuning voor zijn spieren kunnen gebruiken? Speciaal voor zeer grote pups die professioneel worden getraind, is er Giant Junior Active van ROYAL CANIN. Het helpt de natuurlijke afweer van pups tot 18/24 maanden te ondersteunen.

Lange groei - Matige energiebehoefte, geconcentreerde energie en ondersteunt de natuurlijke afweer.

Extra energiebehoefte
Als je pup 8 maanden is, bereikt hij zijn volwassen formaat. Botten en gewrichten zijn dan bijna geheel ontwikkeld en er breekt een tragere groeifase aan: de 2e groeifase. In deze fase ontwikkelen zich vooral de spieren van de pup. Als jij je pup in deze fase professioneel traint, verbruikt hij meer energie die hij misschien onvoldoende uit de gewone voeding haalt. Speciaal daarom hebben we Giant Junior Active, met een extra hoog energiegehalte. 

Royal Canin

Matching Products For:

Alternative Products For:

Last viewed items