opc_loader
                      

Giant junior PRO 17kg

Item No.: / 101079 /
Royal Canin,101079/0
(Price excluding VAT) 45,45
55,00

Sold Out

Article numbers
EAN:
6330
Shipping method
Verzend- en verwerkingskosten (GRATIS verzending vanaf €95,-):
5,95
Delivery Time:
1 - 14 Dagen

AANGEPASTE LEVERTIJD: om onze voordelige prijs voor dit product te behouden is er een aangepast levertijd t/m 14 dagen, neem contact met ons op voor de exacte levertijd. 

Giant Junior - hondenvoer voor puppies van zeer grote rassen in de 2e groeifase met een volwassen gewicht vanaf 45 kilo.

Je pup is gezond, toch? Of zou hij in deze fase misschien iets slanker moeten zijn? Speciaal voor pups van zeer grote rassen (>45 kg) in de 2e groeifase is er Giant Junior van ROYAL CANIN®. Het ondersteunt de spijsvertering en de gewrichten.

Ondersteunt de natuurlijke afweer, tweede groeifase: Spierontwikkeling en ondersteuning van botten en gewrichten.

Speciale brokken stimuleren het kauwen
De periode van je pup tussen 8 en 18/24 maanden noemen we de 2e groeifase. Het skelet wordt gevormd en de spieren ontwikkelen zich. Speciaal voor pups van zeer grote rassen is Giant Junior ontwikkeld. Het formaat van de brok zorgt ervoor dat je hond goed kauwt en beperkt het schrokken. Hierdoor draagt de voeding bij aan een gezond gebit en schone tanden. 

Hoe herken een gezond gewicht bij je pup?
Het is belangrijk om het gewicht van je opgroeiende pup nauwlettend in de gaten te houden. Als het gewicht te snel toeneemt, zou dat slecht kunnen zijn voor de ontwikkeling van zijn botten en gewrichten. Wil je checken of je pup te zwaar is? Voel dan of zijn achterste ribben nog gemakkelijk door de vacht heen te voelen zijn. Bij een gezond gewicht, kun je de huid tussen je vingers rollen. Probeer maar.

Royal Canin

Matching Products For:

Alternative Products For:

Last viewed items