opc_loader
                      

Medium Adult 7+ 15kg

Item No.: / 101071 /
Royal Canin,101071/0
(Price excluding VAT) 43,39
52,50

Sold Out

Article numbers
EAN:
6314
Shipping method
Verzend- en verwerkingskosten (GRATIS verzending vanaf €95,-):
5,95
Delivery Time:
1 - 14 Dagen

AANGEPASTE LEVERTIJD: om onze voordelige prijs voor dit product te behouden is er een aangepast levertijd t/m 14 dagen, neem contact met ons op voor de exacte levertijd. 

Medium Adult 7+ - hondenvoer voor middelgrote oudere honden vanaf 7 jaar met een volwassen gewicht van 11 tot 25 kilo.

Je ouder wordende hond is gezond, toch? Je wilt natuurlijk dat hij zo lang mogelijk speels en gezond blijft. Medium Adult 7+ van ROYAL CANIN® is speciaal aangepast aan de veranderende levensbehoefte van je hond.

Beschermt tegen ouderdomsverschijnselen, bevordert de spijsvertering, voor een mooie, glanzende vacht en beperkt de vorming van tandsteen.

Veranderde levensbehoefte
Heb je een middelgrote hond die tussen de 10 en 25 kilo weegt? Dan is het niet zo gek als hij een jaar of 14, 15 wordt. Op een leeftijd van 7 jaar kan de voedingsbehoefte van je hond al veranderen. Medium Adult 7+ is speciaal aangepaste voeding voor de veranderde voedingsbehoefte van je hond. 

Hoe merk je dat je hond ouder wordt?
Vaak ziet hij er niet oud uit maar is de veroudering in zijn lichaam echt begonnen. Dan wil je hem eigenlik het liefst altijd jong houden. Toch neemt zijn afweersysteem neemt af. De vacht kan grijs worden, of soms een beetje mat of ruw. Reuk en smaak van je hond worden minder. En dus de eetlust. Medium Adult 7+ van ROYAL CANIN ondersteunt de vitaliteit van je hond. Het helpt een optimale verteerbaarheid te bevorderen en verzorgt huid en vacht.

Royal Canin

Matching Products For:

Alternative Products For:

Last viewed items