opc_loader
  • Nederlands
  • English
                      

Mini Puppy PRO 17kg

Item No.: / 101062 /
Royal Canin,101062/0
(Price excluding VAT) 64,46
78,00
Article numbers
EAN:
6296
Shipping method
Shipping (FREE shipping from €95,-) (1 - 14 Days):
5,95
Delivery Time:
1 - 14 Dagen

AANGEPASTE LEVERTIJD: om onze voordelige prijs voor dit product te behouden is er een aangepast levertijd t/m 14 dagen, neem contact met ons op voor de exacte levertijd. 

Mini Puppy - hondenvoer voor puppies van kleine rassen van 2 tot 10 maanden met een volwassen gewicht van 4 tot 10 kilo.

Je pup is gezond, toch? Of zou hij in deze snelle groeifase extra natuurlijke weerstand kunnen gebruiken? Mini Puppy van ROYAL CANIN is speciaal ontwikkeld om de groei van je pup met een verwacht volwassen gewicht van 10kg te ondersteunen.

Ondersteunt de natuurlijke afweer, zeer energierijk en gezonde spijsvertering en darmpassage.

Ondersteunt de groei
Ongelooflijk. Hoe het gewicht van een pup van een klein ras toeneemt in de eerste 10 maanden. Tot wel 20 keer het geboortegewicht! Je begrijpt dat voor deze snelle groei speciale voeding nodig is. Mini Puppy van ROYAL CANIN geeft een stoot aan energie. Het draagt bij aan een gunstige darmflora en een goede spijsvertering. En zelfs de meest kieskeurige eter vindt het lekker. 

Natuurlijke weerstand
Dat het zo goed verteerd wordt heeft nog een voordeel: het vermindert de geur en hoeveelheid van de ontlasting. Speciale voedingsstoffen in de brokjes Mini Puppy ondersteunen de natuurlijke weerstand van je hond. Ook kan Mini Puppy helpen om tandsteenvorming te voorkomen. 

Royal Canin

Matching Products For:

Alternative Products For:

Last viewed items