opc_loader
                      

Sporting Energy 4100 Large Dog 15kg

Item No.: / 101094 /
Royal Canin,101094/0
(Price excluding VAT) 47,52
57,50

Sold Out

Article numbers
EAN:
6360
Shipping method
Verzend- en verwerkingskosten (GRATIS verzending vanaf €95,-):
5,95
Delivery Time:
1 - 14 Dagen

AANGEPASTE LEVERTIJD: om onze voordelige prijs voor dit product te behouden is er een aangepast levertijd t/m 14 dagen, neem contact met ons op voor de exacte levertijd. 

Sporting Energy 4100 Large Dog - hondenvoer voor volwassen honden van grote rassen (vanaf 10 kg) met korte periodes van intensieve activiteit.

Is je grote hond sportief? Heb je het idee dat hij extra ondersteuning kan gebruiken bij zijn sportieve prestaties? Sporting Energy 4100 Large Dog van ROYAL CANIN levert snel de energie om de prestaties van je sporthond te optimaliseren.

Snelle energie, ondersteunt gezonde spijsvertering en soepele gewrichten en behoudt lichaamsconditie.

Wat gebeurt er tijdens het sporten?
Denk bijvoorbeeld aan Agility, de behendigheidssport voor hond en baas, of Flyball en Frisbee. Je hond moet zich dan in een korte periode intensief inspannen. Zijn spijsvertering versnelt. Er komt een grotere druk op botten en gewrichten. En hij gebruikt zijn spieren intensief. En dus zal ook de energiebehoefte heel intensief zijn. Sporting Energy 4100 Large Dog van ROYAL CANIN is uitermate geschikt voor honden die zwaarder zijn dan 10 kilo. Dankzij de zorgvuldig samengestelde voedingsstoffen helpt deze voeding je grote hond fitter dan fit te blijven voor zijn en jouw sportactiviteiten. Zet ‘m op!

Royal Canin

Matching Products For:

Alternative Products For:

Last viewed items