opc_loader
  • Nederlands
  • English
                      

Yorkshire Terrier Adult natvoer 12x85gr

Artikelnr: / 101147 /
Royal Canin,101147/0
(Prijs excl. btw) 7,43
8,99
Artikelnummers
EAN:
6466
Verzendmethode
Verzend- en verwerkingskosten (GRATIS verzending vanaf €95,-):
5,95
Levertijd:
1 - 14 Dagen

AANGEPASTE LEVERTIJD: om onze voordelige prijs voor dit product te behouden is er een aangepast levertijd t/m 14 dagen, neem contact met ons op voor de exacte levertijd. 

Yorkshire Terrier Adult natvoer - rasspecifiek natvoer voor de volwassen volwassen Yorkshire Terriër vanaf 10 maanden.

Je Yorkshire Terriër is gezond, toch? Of kan de lange vacht nog glanzender? En zijn eetlust, hoe zit het daarmee? Yorkshire Terrier natvoeding van ROYAL CANIN bevat voedingsstoffen die de gezondheid van de lange vacht ondersteunen. En zelfs de meest kieskeurige eter vindt het lekker.

Gezonde huid, stimulering van de eetlust, kwaliteit van de ontlasting en aangepast structuur.

Charmant en een tikkie eigenwijs
Je Yorkshire Terriër is een levendige hond. Even enthousiast, als eigenwijs. En een opvallende verschijning dankzij zijn zijdezachte vacht en staalblauwe of reebruine ogen. Niet vreemd dat de Yorkshire Terriër zo populair is. Hij heeft wel een veeleisend karakter, dat vraagt om een goede opvoeding. En hij heeft een aantal aandachstpunten, zoals zijn huid, kaken en gebit. Met Yorkshire Terrier natvoeding van ROYAL CANIN zorg je dat je charmante hond alles binnenkrijgt om gezond te blijven.

Kieskeurige eter
Is je Yorkshire Terriër geen enthousiaste eter? Heeft hij soms weinig trek? Dan is hij niet uniek. Ze staan namelijk bekend als kieskeurige eter. Yorkshire Terrier natvoeding is speciaal ontwikkeld voor deze fijnproevers, eventueel als aanvulling op zijn brokjes.

Royal Canin

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items