opc_loader
                      

Boxer Adult PRO 16kg

Artikelnr: / 101105 /
Royal Canin,101105/0
(Prijs excl. btw) 52,88
63,99

Uitverkocht

Artikelnummers
EAN:
6382
Verzendmethode
Verzend- en verwerkingskosten (GRATIS verzending vanaf €95,-):
5,95
Levertijd:
1 - 14 Dagen

AANGEPASTE LEVERTIJD: om onze voordelige prijs voor dit product te behouden is er een aangepast levertijd t/m 14 dagen, neem contact met ons op voor de exacte levertijd. 

Boxer Adult - rasspecifiek hondenvoer voor de volwassen Boxer vanaf 15 maanden.

Je Boxer is gezond, toch? Of zouden zijn gewrichten wel wat soepeler kunnen? En zijn bewegingen misschien nog atletischer? Boxer Adult van ROYAL CANIN is speciaal afgestemd op de behoeften van deze beweeglijke hond.

Ideale spiermassa, gezonde hartfunctie, antioxidantencomplex en exclusieve brokvorm speciaal voor de kortschedelige kaak.

De Boxer: een atletische hond met een goed karakter
Met zijn atletische, strakke postuur en krachtige spieren is de Boxer gebouwd voor lichaamsbeweging. Hij staat bekend om zijn enthousiasme. Wie laat wie uit, hoor je weleens op straat. De Boxer laat zich niet snel van zijn stuk brengen en is dan ook een uitstekende waakhond. Toch kan hij ook heel rustig en volgzaam zijn tegenover zijn baas. Maar dan moet hij wel zorgvuldig worden opgevoed om zijn enthousiasme in goede banen te leiden.

Een echte atleet in vorm houden
De Boxer wordt gekenmerkt door een korte, gerimpelde kop en grote, krachtige kaken. Zijn korte, glanzende vacht, die reebruin, wit of gestroomd kan zijn, laat zijn spieren goed uitkomen. En als je hem het beste geeft, blijf je in het bezit van een echte atleet. En dat valt op.

Royal Canin

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items