opc_loader
  • Nederlands
  • English
                      

Boxer Puppy 12kg

Artikelnr: / 101104 /
Royal Canin,101104/0
(Prijs excl. btw) 42,97
51,99
Artikelnummers
EAN:
6380
Verzendmethode
Verzend- en verwerkingskosten (GRATIS verzending vanaf €95,-):
5,95
Levertijd:
1 - 14 Dagen

AANGEPASTE LEVERTIJD: om onze voordelige prijs voor dit product te behouden is er een aangepast levertijd t/m 14 dagen, neem contact met ons op voor de exacte levertijd. 

Boxer Puppy - rasspecifiek hondenvoer voor Boxer pups tot 15 maanden.

Je Boxer pup is gezond, toch? Of zou deze jonge hond nog wel wat atletischer en beweeglijker kunnen zijn? Het energiegehalte van Boxer Junior van ROYAL CANIN is speciaal afgestemd op de behoeften van deze beweeglijke hond.

Ondersteunt de natuurlijke afweer, spierontwikkeling, lange groei - matige energiebehoefte, gezondheid van het spijsverteringsstelsel en exclusieve brokvorm speciaal voor de kortschedelige kaak.

Uitgroeien tot een echte atleet
Zodra je kleine pup kan staan, zie je het al. Met zijn atletische, strakke lijf en krachtige spieren is je jonge Boxer gebouwd voor lichaamsbeweging. In 15 maanden neemt het gewicht van je Boxer toe, tot wel 70 keer zijn geboortegewicht. En wist je dat hij de eerste 5 maanden elke 15 dagen zo'n 2 centimeter groeit? Tijdens deze groeifase is het belangrijk de voeding van je pup af te stemmen op de opbouw van sterke gewrichten. Boxer Junior van ROYAL CANIN helpt je beweeglijke pup een echte atleet te worden.

Royal Canin

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items