opc_loader
  • Nederlands
  • English
                      

Bulldog Puppy 12kg

Artikelnr: / 101106 /
Royal Canin,101106/0
(Prijs excl. btw) 43,79
52,99
Artikelnummers
EAN:
6384
Verzendmethode
Verzend- en verwerkingskosten (GRATIS verzending vanaf €95,-):
5,95
Levertijd:
1 - 14 Dagen

AANGEPASTE LEVERTIJD: om onze voordelige prijs voor dit product te behouden is er een aangepast levertijd t/m 14 dagen, neem contact met ons op voor de exacte levertijd. 

Bulldog Puppy - rasspecifiek hondenvoer voor Engelse Bulldog pups tot 12 maanden.

Je Engelse Bulldog pup is gezond, toch? Of zou hij in deze belangrijke groeifase nog wat meer weerstand nodig hebben? Zijn immuunsysteem is immers nog niet ontwikkeld. Bulldog Junior van ROYAL CANIN is speciaal ontwikkeld om de spijsvertering en de natuurlijke weerstand van je pup te ondersteunen.

Ondersteunt de natuurlijke afweer, gezonde spijsvertering, ondersteuning van botten en gewrichten en exclusieve brokvorm speciaal voor de kortschedelige kaak.

Intensieve en snelle ontwikkeling.
Wist je dat je pasgeboren pup na 12 maanden pas een volwassen Bulldog is? In deze tijd neemt zijn geboortegewicht tot 50 keer toe. Pas in de laatste fase, van 8 tot 12 maanden vindt de spieropbouw plaats. Bulldog Junior van ROYAL CANIN is speciaal gemaakt voor je jonge Bulldog.

Robuuste hond met lief karakter
Uiteindelijk wordt je Engelse Bulldog gemiddeld 33 cm hoog en weegt hij ongeveer 25 kilo. Maar achter het gespierde, gedrongen uiterlijk gaat een gouden hart schuil. En zijn lieve karakter maakt hem zeer geschikt voor kinderen. 

Royal Canin

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items