opc_loader
                      

Chihuahua Adult 3kg

Artikelnr: / 101111 /
Royal Canin,101111/0
(Prijs excl. btw) 14,46
17,50

Uitverkocht

Artikelnummers
EAN:
6394
Verzendmethode
Verzend- en verwerkingskosten (GRATIS verzending vanaf €95,-):
5,95
Levertijd:
1 - 14 Dagen

AANGEPASTE LEVERTIJD: om onze voordelige prijs voor dit product te behouden is er een aangepast levertijd t/m 14 dagen, neem contact met ons op voor de exacte levertijd. 

Chihuahua Adult - rasspecifiek hondenvoer voor de volwassen Chihuahua vanaf 8 maanden.

Je Chihuahua is gezond, toch? Of heeft hij maar een matige eetlust en denk je dat daardoor zijn conditie wel wat beter kan? Chihuahua Adult van ROYAL CANIN® is speciaal ontwikkeld om de eetlust van de kleinste hond ter wereld te vergroten.

Bijzonder smakelijk, vermindert de hoeveelheid en geur van de ontlasting, gezond gebit en xclusieve brok speciaal voor kleine kaken.

Kleine hond, grote persoonlijkheid
Met een schouderhoogte van slechts 16 tot 20 centimeter, en een gewicht van 0,5 tot 2,5 kilo is de Chihuahua de kleinste hond ter wereld. Maar daar laat hij zich niet door tegenhouden. Hij is levendig, zelfverzekerd en laat zich graag bewonderen. Verder is de Chihuahua heel trouw. Om zijn sterke wil in toom te houden, is een goede opvoeding van belang. 

Lastige eters
Zit je Chihuahua weer mistroostig naar een volle etensbak te kijken. Heeft hij er weer weinig trek in? Niet heel gek. Chihuahua’s staan namelijk bekend om hun kleine eetlust. Het zijn nu eenmaal kieskeurige eters. Speciaal daarom hebben wij Chihuahua Adult van ROYAL CANIN ontwikkeld, wat voldoet aan de smaakeisen van zelfs de kieskeurigste eter.

Royal Canin

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items