opc_loader
  • Nederlands
  • English
                      

Chihuahua Puppy 1,5kg

Artikelnr: / 101110 /
Royal Canin,101110/0
(Prijs excl. btw) 9,50
11,50
Artikelnummers
EAN:
6392
Verzendmethode
Verzend- en verwerkingskosten (GRATIS verzending vanaf €95,-):
5,95
Levertijd:
1 - 14 Dagen

AANGEPASTE LEVERTIJD: om onze voordelige prijs voor dit product te behouden is er een aangepast levertijd t/m 14 dagen, neem contact met ons op voor de exacte levertijd. 

Chihuahua Puppy - rasspecifiek hondenvoer voor Chihuahua pups tot 8 maanden.

Je Chihuahua pup is gezond, toch? Of zou hij in deze belangrijke groeifase nog wat meer weerstand nodig hebben? Zijn immuunsysteem is immers nog niet ontwikkeld. Chihuahua Junior van ROYAL CANIN is speciaal ontwikkeld om de weerstand van de pup van het kleinste ras ter wereld te vergroten.

Ondersteunt de natuurlijke afweer, hoge smakelijkheid, vermindert de hoeveelheid en geur van de ontlasting en exclusieve brok speciaal voor kleine kaken.

Trouw maar met een sterke wil
De Chihuahua is de kleinste hond ter wereld. Maar daar laat hij zich niet door tegenhouden. Hij is levendig, zelfverzekerd en laat zich graag bewonderen. Verder is de Chihuahua heel trouw. Om zijn sterke wil in toom te houden, is een goede opvoeding van belang.  

Snelle groei
Maar hij maakt als pup wel een intensieve en snelle ontwikkeling door. Binnen 8 maanden is hij volwassen. Daarvoor moet hij dus wel de juiste hoeveelheid voedingsstoffen binnenkrijgen. Daarom is er Chihuahua Junior van ROYAL CANIN.

Royal Canin

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items