opc_loader
  • Nederlands
  • English
                      

Cocker Puppy 3kg

Artikelnr: / 101112 /
Royal Canin,101112/0
(Prijs excl. btw) 14,46
17,50
Artikelnummers
EAN:
6396
Verzendmethode
Verzend- en verwerkingskosten (GRATIS verzending vanaf €95,-):
5,95
Levertijd:
1 - 14 Dagen

AANGEPASTE LEVERTIJD: om onze voordelige prijs voor dit product te behouden is er een aangepast levertijd t/m 14 dagen, neem contact met ons op voor de exacte levertijd. 

Cocker Puppy - rasspecifiek hondenvoer voor Engelse of Amerikaanse Cocker Spaniel pups tot 12 maanden.

Je Cocker Spaniel pup is gezond, toch? Of zou zijn vacht nog wat meer kunnen glanzen? Cocker Junior is speciaal ontwikkeld om een gezonde huid en een glanzende vacht te ondersteunen.

Ondersteunt de natuurlijke afweer, gezonde huid en vacht, gezondheid van het spijsverteringsstelsel en exclusieve brok voor een gezond gebit.

Leven in de brouwerij
De Engelse Cocker Spaniel is vrolijk, levendig en heeft een sterk, maar ook zachtaardig karakter. De Amerikaanse Cocker Spaniel is dankzij zijn evenwichtige karakter een ideaal huisdier. Hij heeft daarnaast minder beweging nodig zijn dan zijn Engelse achterneef. Beide type Cocker Spaniels zijn verzot op de buitenlucht en prima jachthonden. Maar kunnen ook goed binnenshuis leven. Omdat ze klein zijn, neem je ze makkelijk overal mee naartoe. En één ding is zeker: deze honden brengen leven in de brouwerij! 

Betoverende blik
Met zijn smekende ogen en mooie vacht weet de Cocker Spaniel pup iedereen te betoveren. Laat je niet altijd inpakken door deze lieve blik. Sommige Cocker Spaniels hebben de neiging tot snelle gewichtstoename. Dus tussendoortjes: Liever niet. Geef je Cocker liever voeding op maat, zoals Cocker Junior van ROYAL CANIN. Zodat hij in deze belangrijke groeifase alles binnenkrijgt om sterk en gezond te worden.

Royal Canin

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items