opc_loader
  • Nederlands
  • English
                      

Dachshund (Teckel) Puppy 1,5kg

Artikelnr: / 101114 /
Royal Canin,101114/0
(Prijs excl. btw) 9,08
10,99
Artikelnummers
EAN:
6400
Verzendmethode
Verzend- en verwerkingskosten (GRATIS verzending vanaf €95,-):
5,95
Levertijd:
1 - 14 Dagen

AANGEPASTE LEVERTIJD: om onze voordelige prijs voor dit product te behouden is er een aangepast levertijd t/m 14 dagen, neem contact met ons op voor de exacte levertijd. 

Dachshund Puppy - rasspecifiek hondenvoer voor de Dashond (Teckel) pups van 2 tot 10 maanden.

Je Dashond pup is gezond, toch? Of zou hij in deze belangrijke groeifase nog wat meer weerstand nodig hebben? Zijn immuunsysteem is immers nog niet ontwikkeld. Dachshund Junior van ROYAL CANIN is speciaal ontwikkeld om de spijsvertering en de natuurlijke weerstand van je pup te ondersteunen.

Ondersteunt de natuurlijke afweer, ondersteuning van de botten en gewrichten, gezondheid van het spijsverteringsstelsel en exclusieve brok voor een gezond gebit.

Een wakkere jager
Klein, maar lang. De Dashond of teckel heeft een atypische bouw. Maar op die korte, iets gebogen poten kan hij rennen als de beste. Sinds de Middeleeuwen wordt hij al gebruikt voor de jacht. Hij is onvermoeibaar en nergens bang voor. Een uitstekende waakhond. De korte poten zijn minder goed in staat om schokken op te vangen. In combinatie met zijn lange wervelkolom maakt hem dat gevoelig voor rugklachten. En als je pup te dik wordt, kan dit een zware belasting zijn voor de wervelkolom. Speciaal voor je kleine wakkere jager is er Dachshund Junior van ROYAL CANIN. Een Dashond pup met een gezond postuur. Dat valt op!

Royal Canin

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items