opc_loader
                      

Dalmatian Puppy 12kg

Artikelnr: / 101116 /
Royal Canin,101116/0
(Prijs excl. btw) 45,45
54,99
Artikelnummers
EAN:
6404
Verzendmethode
Verzend- en verwerkingskosten (GRATIS verzending vanaf €95,-):
5,95
Levertijd:
1 - 14 Dagen

AANGEPASTE LEVERTIJD: om onze voordelige prijs voor dit product te behouden is er een aangepast levertijd t/m 14 dagen, neem contact met ons op voor de exacte levertijd. 

Dalmatian Puppy - rasspecifiek hondenvoer voor Dalmatiër pups tot 15 maanden.

Je Dalmatiër pup is gezond, toch? Of zou hij in deze belangrijke groeifase nog wat meer weerstand nodig hebben? Want zijn immuunsysteem is nog niet ontwikkeld. Dalmatian Junior van ROYAL CANIN is speciaal ontwikkeld om de natuurlijke weerstand van je pup te ondersteunen.

Ondersteunt de natuurlijke afweer, gezondheid van de urinewegen, gezondheid van het spijsverteringsstelsel en exclusieve brok.

Stijlvol en sportief
Een glanzende vacht, 1001 vlekken, en zijn speelse gedrag maken de Dalmatiër pup een opvallende verschijning. Het wordt een krachtige, actieve hond die veel ruimte nodig heeft. Door zijn uithoudingsvermogen werd hij door de Fransen en Engelsen gebruik om rijtuigen en postkoetsen te begeleiden en te beschermen. Nog steeds voelt deze stijlvolle en sportieve hond zich aangetrokken tot paarden en wil hij ze volgen. Maar voorlopig is een paard te hoog gegrepen voor je kleine pup en is een hondenspeeltje voldoende om achteraan te rennen. Speciaal voor deze actieve pups is er Dalmatiër Junior van ROYAL CANIN.

Royal Canin

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items