opc_loader
                      

French Bulldog Adult PRO 15kg

Artikelnr: / 101120 /
Royal Canin,101120/0
(Prijs excl. btw) 49,58
59,99

Uitverkocht

Artikelnummers
EAN:
6412
Verzendmethode
Verzend- en verwerkingskosten (GRATIS verzending vanaf €95,-):
5,95
Levertijd:
1 - 14 Dagen

AANGEPASTE LEVERTIJD: om onze voordelige prijs voor dit product te behouden is er een aangepast levertijd t/m 14 dagen, neem contact met ons op voor de exacte levertijd. 

French Bulldog Adult - rasspecifiek hondenvoer voor de volwassen Franse Bulldog vanaf 12 maanden.

Je Franse Bulldog is gezond, toch? Of kan hij nog wel wat gespierder? French Bulldog Adult van ROYAL CANIN® is speciaal ontwikkeld voor je Franse Bulldog. Het draagt bij aan het behoud van zijn spiermassa en ondersteunt zijn gevoelige spijsvertering.

Conditie van de spiermassa, gezonde huid, vermindering van nare geuren en exclusieve brokvorm speciaal voor de kortschedelige kaak.

Charmant spierbundeltje
Wat staat hij krachtig op zijn kleine poten. Je gespierde Franse Bulldog. Met een gewicht tussen 8 en 14 kilo, en een schofthoogte van 25 tot 35 centimeter, heeft hij een compacte bouw. Maar die krachtige spieren moet je wel met hem trainen. Meerdere kortere wandelingen zijn in dit geval beter dan veel rennen en springen. Dat is niet goed voor zijn gewrichten.

Loyaal familiedier 
De Franse Bulldog is erg gehecht aan zijn eigenaar en heel loyaal. Zijn legendarische zachte aard en zijn 'joie de vivre' maken hem een ideaal familiehuisdier. French Bulldog Adult van ROYAL CANIN draagt bij aan het behoud van de spiermassa. En helpt je lieve Bulldog gezond te houden.

Royal Canin

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items