opc_loader
  • Nederlands
  • English
                      

French Bulldog Puppy 10kg

Artikelnr: / 101119 /
Royal Canin,101119/0
(Prijs excl. btw) 39,66
47,99
Artikelnummers
EAN:
6410
Verzendmethode
Verzend- en verwerkingskosten (GRATIS verzending vanaf €95,-):
5,95
Levertijd:
1 - 14 Dagen

AANGEPASTE LEVERTIJD: om onze voordelige prijs voor dit product te behouden is er een aangepast levertijd t/m 14 dagen, neem contact met ons op voor de exacte levertijd. 

French Bulldog Puppy - rasspecifiek hondenvoer voor Franse Bulldog pups tot 12 maanden.

Je Franse Bulldog pup is gezond, toch? Of zou hij in deze belangrijke groeifase nog wat meer weerstand nodig hebben? Want zijn immuunsysteem is nog niet ontwikkeld. French Bulldog Junior van ROYAL CANIN® is speciaal ontwikkeld om de spijsvertering en de natuurlijke weerstand van je pup te ondersteunen.

Ondersteunt de natuurlijke afweer, gezondheid van het spijsverteringsstelsel, gezonde huid en exclusieve brokvorm speciaal voor de kortschedelige kaak.

Charmant spierbundeltje
Je Bulldog pup gaat in 12 maanden hard groeien. Hij krijgt tanden en ontwikkelt zijn botten en spieren. Met French Bulldog Junior van ROYAL CANIN help je je pup gezond te houden. En uit te groeien tot een gespierde Franse Bulldog, met een gewicht tussen 8 en 14 kilo, en een schofthoogte van 25 tot 35 centimeter.  

Gespierd en loyaal
Je Franse Bulldog pup wordt later een echte krachtpatser. Maar dan moet je wel zijn spieren met hem trainen. Meerdere kortere wandelingen zijn in dit geval beter dan veel rennen en springen. Dat is niet goed voor zijn gewrichten. Verder is de Franse Bulldog erg gehecht aan zijn eigenaar en heel loyaal. Zijn legendarische zachte aard en zijn 'joie de vivre' maken hem een ideaal familiehuisdier. 

Royal Canin

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items