opc_loader
  • Nederlands
  • English
                      

German Shepherd Junior PRO 16kg

Artikelnr: / 101121 /
Royal Canin,101121/0
(Prijs excl. btw) 53,72
65,00
Artikelnummers
EAN:
6414
Verzendmethode
Verzend- en verwerkingskosten (GRATIS verzending vanaf €95,-) (1 - 14 Dagen):
5,95
Levertijd:
1 - 14 Dagen

AANGEPASTE LEVERTIJD: om onze voordelige prijs voor dit product te behouden is er een aangepast levertijd t/m 14 dagen, neem contact met ons op voor de exacte levertijd. 

German Shepherd Puppy - rasspecifiek hondenvoer voor Duitse Herder pups tot 15 maanden.

Je Duitse Herder pup is gezond, toch? Of zou hij in deze belangrijke groeifase nog wat meer weerstand nodig hebben? Zijn immuunsysteem is immers nog niet ontwikkeld. German Shepherd Junior van ROYAL CANIN is speciaal ontwikkeld om de spijsvertering en de natuurlijke weerstand van je pup de eerste 15 maanden te ondersteunen.

Ondersteunt de natuurlijke afweer, optimale spijsvertering, ondersteuning van de botten en gewrichten en exclusieve brok.

IJzersterk maar gevoelig
Duitse Herders zijn sterk, levendig en ondernemend. Ook als ze nog een pup zijn. Speciaal voor je nog opgroeiende Duitse Herder hebben we German Shepard Junior van ROYAL CANIN ontwikkeld.

IJzersterk maar gevoelig
De trouwe Duitse Herder is een uitstekende waakhond, maar ook als reddingshond heeft hij zijn sporen wel verdiend. Hij is kalm, evenwichtig en vol zelfvertrouwen. Zijn neus herkent 500.000 verschillende geuren, terwijl de mens er slechts 4000 kan herkennen. Maar hoe ontzettend sterk de Duitse Herder ook is, hij is heel gevoelig. Hij heeft namelijk een gevoelige spijsvertering, een gevoelig immuunsysteem en een gevoelige huid. 

Royal Canin

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items