opc_loader
                      

Golden Retriever Puppy PRO 17kg

Artikelnr: / 101123 /
Royal Canin,101123/0
(Prijs excl. btw) 59,09
71,50

Uitverkocht

Artikelnummers
EAN:
6418
Verzendmethode
Verzend- en verwerkingskosten (GRATIS verzending vanaf €95,-):
5,95
Levertijd:
1 - 14 Dagen

AANGEPASTE LEVERTIJD: om onze voordelige prijs voor dit product te behouden is er een aangepast levertijd t/m 14 dagen, neem contact met ons op voor de exacte levertijd. 

Golden Retriever Puppy - rasspecifiek hondenvoer voor Golden Retriever pups tot 15 maanden.

Je Golden Retriever pup is gezond, toch? Of zou hij in deze belangrijke groeifase nog wat meer weerstand nodig hebben? Zijn immuunsysteem is immers nog niet ontwikkeld. Golden Retriever Junior van ROYAL CANIN is speciaal ontwikkeld om de natuurlijke weerstand en de schitterende vacht van je pup de eerste 15 maanden te ondersteunen.

Ondersteunt de natuurlijke afweer, gezonde huid en vacht, gezondheid van het spijsverteringsstelsel en exclusieve brok.

Een atleet in spe
De Golden Retriever is een echte atleet: sterk en goed gebouwd. Ook als pup is deze hond lekker actief en zit hij boordevol energie. Speciaal voor je nog opgroeiende Golden Retriever hebben we Golden Retriever Junior van ROYAL CANIN.

Actieve hond met vele talenten
Met zijn schitterende vacht, donker of lichtblond, zie je de Golden Retriever al van verre aankomen. En hij is enorm trouw en aanhankelijk. Waardoor deze hond een ideaal gezelschap is voor kinderen. Speciaal voor deze dappere hond hebben we Golden Retriever Adult van ROYAL CANIN. Een Golden Retriever met een stralende vacht. Dat valt op.

Royal Canin

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items