opc_loader
                      

Labrador Retriever Adult PRO 13kg

Artikelnr: / 101129 /
Royal Canin,101129/0
(Prijs excl. btw) 43,79
52,99

Uitverkocht

Artikelnummers
EAN:
6430
Verzendmethode
Verzend- en verwerkingskosten (GRATIS verzending vanaf €95,-):
5,95
Levertijd:
1 - 14 Dagen

AANGEPASTE LEVERTIJD: om onze voordelige prijs voor dit product te behouden is er een aangepast levertijd t/m 14 dagen, neem contact met ons op voor de exacte levertijd. 

Labrador Retriever Adult - rasspecifiek hondenvoer voor de volwassen Labrador Retriever vanaf 15 maanden.

Je Labrador Retriever is gezond, toch? Of zou hij wel wat slanker kunnen, wat beweeglijker? ROYAL CANIN Labrador Retriever Adult hondenvoer precies afgestemd op de voedingsbehoeftes van je hond. Het helpt bij de ondersteuning van een gezond gewicht.

Ideaal gewicht, ondersteuning van botten en gewrichten, gezonde huid en vacht en exclusieve brok.

Gek op water
De Labrador Retriever heeft een tomeloze energie. Hij is gek op lange wandelingen en op zwemmen. Zijn voorouders zwommen al in de Atlantische Oceaan. Hij heeft een waterdichte vacht en meer vetmassa dan andere honden. Doordat zijn talgklieren grote hoeveelheden talg afgeven, glijdt het water van zijn vacht, zoals bij de veren van een eend. Speciaal voor deze waterliefhebbende werkhond is er Labrador Retriever Adult van ROYAL CANIN.

Zeer geschikt als geleidehond
Door zijn goede ogen en intelligentie is de Labrador Retriever ook zeer geschikt als geleidehond. Echt een betrouwbare hond, altijd evenwichtig en enthousiast. Ook is hij volgzaam en kan hij heel goed met kinderen omgaan. 

Royal Canin

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items