opc_loader
  • Nederlands
  • English
                      

Labrador Retriever Puppy PRO 16kg

Artikelnr: / 101128 /
Royal Canin,101128/0
(Prijs excl. btw) 52,88
63,99
Artikelnummers
EAN:
6428
Verzendmethode
Verzend- en verwerkingskosten (GRATIS verzending vanaf €95,-) (1 - 14 Dagen):
5,95
Levertijd:
1 - 14 Dagen

AANGEPASTE LEVERTIJD: om onze voordelige prijs voor dit product te behouden is er een aangepast levertijd t/m 14 dagen, neem contact met ons op voor de exacte levertijd. 

Labrador Retriever Puppy - rasspecifiek hondenvoer voor Labrador Retriever pups tot 15 maanden.

Je Labrador Retriever pup is gezond, toch? Of zou hij in deze belangrijke groeifase nog wat meer weerstand nodig hebben? Zijn immuunsysteem is immers nog niet ontwikkeld. Labrador Retriever Junior van ROYAL CANIN is speciaal ontwikkeld om de natuurlijke weerstand en zijn gezonde gewicht de eerste 15 maanden te ondersteunen.

Ondersteunt de natuurlijke afweer, gezonde groei, gezondheid van het spijsverteringsstelsel en exclusieve brok.

Intensieve groeiperiode
Je pasgeboren Labrador Retriever pup gaat de komende 15 maanden een intensieve groeiperiode tegemoet. Met Labrador Retriever Junior van ROYAL CANIN help je je pup uitgroeien tot een atletische, volwassen hond.

Gek op water
De Labrador Retriever heeft een tomeloze energie. Hij is gek op lange wandelingen en op zwemmen. Zijn voorouders zwommen al in de Atlantische Oceaan. Hij heeft een waterdichte vacht en meer vetmassa dan andere honden. Doordat zijn talgklieren grote hoeveelheden talg afgeven, glijdt het water van zijn vacht, zoals bij de veren van een eend. Door zijn goede ogen en intelligentie is de Labrador Retriever ook zeer geschikt als geleidehond. Echt een betrouwbare hond, altijd evenwichtig en enthousiast. Ook is hij volgzaam en kan hij heel goed met kinderen omgaan. 

Royal Canin

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items