opc_loader
  • Nederlands
  • English
                      

Miniature Schnauzer Puppy 1,5kg

Artikelnr: / 101132 /
Royal Canin,101132/0
(Prijs excl. btw) 9,08
10,99
Artikelnummers
EAN:
6436
Verzendmethode
Verzend- en verwerkingskosten (GRATIS verzending vanaf €95,-) (1 - 14 Dagen):
5,95
Levertijd:
1 - 14 Dagen

AANGEPASTE LEVERTIJD: om onze voordelige prijs voor dit product te behouden is er een aangepast levertijd t/m 14 dagen, neem contact met ons op voor de exacte levertijd. 

Mini Schnauzer Puppy - rasspecifiek hondenvoer voor Dwergschnauzer pups tot 10 maanden.

Je Dwergschnauzer pup is gezond, toch? Of zou hij in deze belangrijke groeifase nog wat meer weerstand nodig hebben? Zijn immuunsysteem is immers nog niet ontwikkeld. Mini Schnauzer Junior van ROYAL CANIN® is speciaal ontwikkeld om de spijsvertering en de natuurlijke weerstand van je pup te ondersteunen.

Ondersteunt de natuurlijke afweer, ideaal gewicht, gezondheid van het spijsverteringsstelsel en exclusieve brok voor een gezond gebit.

Intensieve groeiperiode
Je pasgeboren Dwergschnauzer pup gaat de komende 10 maanden een intensieve groeiperiode tegemoet. Met Mini Schnauzer Junior van ROYAL CANIN help je je pup uitgroeien tot een levendige volwassen hond.

Levenslustige familiehond
De Dwergschnauzer is levendig, actief en onstuimig. En twee keer zo dapper als hij groot is. Niet voor niets heeft hij het karakter van zijn grotere broers (de grotere Schnauzers). De Dwergschnauzer is een toegewijde, vriendelijke hond. Prima geschikt als familiehond, want hij is graag met kinderen. 

Royal Canin

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items