opc_loader
  • Nederlands
  • English
                      

Poodle Puppy 3kg

Artikelnr: / 101134 /
Royal Canin,101134/0
(Prijs excl. btw) 18,17
21,99
Artikelnummers
EAN:
6440
Verzendmethode
Verzend- en verwerkingskosten (GRATIS verzending vanaf €95,-):
5,95
Levertijd:
1 - 14 Dagen

AANGEPASTE LEVERTIJD: om onze voordelige prijs voor dit product te behouden is er een aangepast levertijd t/m 14 dagen, neem contact met ons op voor de exacte levertijd. 

Poodle Puppy - rasspecifiek hondenvoer voor Toy-, Dwerg- en Miniatuur Poedel pups tot 10 maanden.

Je Poedel pup is gezond, toch? Of zou hij in deze belangrijke groeifase nog wat meer weerstand nodig hebben? En zou zijn vacht nog wolliger kunnen? Poodle Puppy van ROYAL CANIN is speciaal ontwikkeld om de natuurlijke weerstand en een optimale haargroei van Toy-, Dwerg- en Miniatuur poedelpups te ondersteunen.

Ondersteunt de natuurlijke afweer, gezonde vacht, gezondheid van het spijsverteringsstelsel en exclusieve brok voor een gezond gebit.

Intensieve groeiperiode
Je pasgeboren Poedel pup gaat de komende 10 maanden een intensieve groeiperiode tegemoet. Met Poodle Puppy van ROYAL CANIN help je jouw Toy Poedel, Dwerg Poedel of miniatuur Poedel uitgroeien tot een levendige, volwassen hond.

Parmantig en intelligent
Achter het parmantige uiterlijk van je Poedel schuilt een levendige, nieuwsgierige hond. Hij is bijzonder intelligent en eenvoudig te trainen. En beschikt zelfs over het zeldzame vermogen om vroege tekenen van een epileptische aanval bij de mens te leren herkennen. De Toy Poedel, Dwerg Poedel, Middenslag Poedel en Grote Poedel zijn allemaal even goed gebouwd. De meesten worden zo’n 12 tot 15 jaar.

Royal Canin

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items