opc_loader
                      

Yorkshire Terrier Puppy 7,5kg

Artikelnr: / 101143 /
Royal Canin,101143/0
(Prijs excl. btw) 35,12
42,50

Uitverkocht

Artikelnummers
EAN:
6458
Verzendmethode
Verzend- en verwerkingskosten (GRATIS verzending vanaf €95,-):
5,95
Levertijd:
1 - 14 Dagen

AANGEPASTE LEVERTIJD: om onze voordelige prijs voor dit product te behouden is er een aangepast levertijd t/m 14 dagen, neem contact met ons op voor de exacte levertijd. 

Yorkshire Terrier Puppy - rasspecifiek hondenvoer voor Yorkshire Terriër pups tot 10 maanden.

Je Yorkshire Terriër pup is gezond, toch? Of zou hij in deze belangrijke groeifase nog wat meer weerstand nodig hebben? Zijn immuunsysteem is immers nog niet ontwikkeld. Yorkshire Terrier Junior van ROYAL CANIN is speciaal ontwikkeld om de eetlust en de weerstand van je pup met die zijdezachte vacht te vergroten.

Ondersteunt de natuurlijke afweer, gezonde vacht, gezondheid van het spijsverteringsstelsel en exclusieve brok voor een gezond gebit.

Intensieve groeiperiode
Je Yorkshire Terriër pup gaat de komende 10 maanden hard groeien. Met Yorkshire Terrier Junior van ROYAL CANIN help je je pup uitgroeien tot een energieke, volwassen hond.

Charmant en een tikkie eigenwijs
De Yorkshire Terriër is een levendige hond. Even enthousiast, als eigenwijs. En een opvallende verschijning dankzij zijn zijdezachte vacht en staalblauwe of reebruine ogen. Niet vreemd dat de Yorkshire Terriër zo populair is. Hij heeft wel een veeleisend karakter dat vraagt om een goede opvoeding.

Royal Canin

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items