opc_loader
                      

Joint Care Maxi 10kg

Artikelnr: / 101013 /
Royal Canin,101013/0
(Prijs excl. btw) 39,26
47,50

Uitverkocht

Artikelnummers
EAN:
6198
Verzendmethode
Verzend- en verwerkingskosten (GRATIS verzending vanaf €95,-):
5,95
Levertijd:
1 - 14 Dagen
AANGEPASTE LEVERTIJD: om onze voordelige prijs voor dit product te behouden is er een aangepast levertijd t/m 14 dagen, neem contact met ons op voor de exacte levertijd.


Je hond is gezond, toch? Of komt hij wel eens wat moeilijker uit zijn mand? Joint Care Maxi van ROYAL CANIN is speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van de gewrichten. Te gebruiken vanaf 15 maanden. 

Makkelijk bewegen
Heb je een grote hond? Weegt hij tussen de 26 en 44 kilo? En is hij ook nog eens fysiek erg actief? Dan vraagt dat waarschijnlijk veel van zijn gewrichten. Hierdoor kan hij stijver en trager gaan bewegen. Met Joint Care Maxi van ROYAL CANIN help je je actieve grote hond makkelijk te bewegen. En een grote, soepel bewegende hond, dat valt op. Vergemakkelijkt het bewegen: MAXI JOINT CARE bevat specifieke voedingsstoffen, waaronder collageen, ter ondersteuning van het kraakbeen tijdens het verouderingsproces en om gezonde botten en gewrichten te behouden. De formule bevat ook minder calorieën ter ondersteuning van een gezond gewicht en om de belasting op de gewrichten te beperken.

Joint Care Maxi - hondenvoer ter ondersteuning van de gewrichten van grote honden met een volwassen gewicht van 26 tot 45 kilo.

Royal Canin
Laatst bekeken items