opc_loader
  • Nederlands
  • English
                      

Starter Mousse Mother&Baby 12x195gr

Artikelnr: / 101049 /
Royal Canin,101049/0
(Prijs excl. btw) 13,64
16,50
Artikelnummers
EAN:
6270
Verzendmethode
Verzend- en verwerkingskosten (GRATIS verzending vanaf €95,-) (1 - 14 Dagen):
5,95
Levertijd:
1 - 14 Dagen

AANGEPASTE LEVERTIJD: om onze voordelige prijs voor dit product te behouden is er een aangepast levertijd t/m 14 dagen, neem contact met ons op voor de exacte levertijd. 

Starter Mousse Mother & Babydog - natvoer voor ondersteuning voedingsbehoefte van volwassen drachtige/lacterende teven en pups vanaf het spenen.

Is je hond zwanger, of heeft ze net pups gekregen? Dan kan ze aan het eind van de dracht, en tijdens het zogen wel wat hulp gebruiken. Speciaal om aan hun voedingsbehoefte te voldoen hebben we Starter Mousse van ROYAL CANIN ontwikkeld.

Bevordert de spijsvertering, ondersteunt de natuurlijke weerstand, helpt veilig op te groeien

Goed voor moeder en puppy
De voedingsbehoefte van de teef en haar pups neemt toe naarmate ze langer in haar buik zitten. Dit komt omdat de ruimte van de baarmoeder meer plaats inneemt en de teef minder grote hoeveelheden kan eten. Na de bevalling is het de pup die wel wat extra kan gebruiken, omdat zijn spijsverteringsstelsel nog niet is volgroeid. Geef Starter Mousse vanaf het spenen tot 2 maanden. Goed voor zowel moeder als puppy.

Gemakkelijke overgang van melk naar vaste voeding 
Met deze voeding van ROYAL CANIN kun je geleidelijk overschakelen van melk naar vaste voeding. Je maakt in een handomdraai met lauwwarm water een papje. Dat is zeer smakelijk voor de teef en haar pups. Later ga je beetje bij beetje over naar vaste brokjes.

Royal Canin
Laatst bekeken items