opc_loader
                      

Medium Adult Natvoer 10x140gr

Artikelnr: / 101089 /
Royal Canin,101089/0
(Prijs excl. btw) 9,71
11,75

Uitverkocht

Artikelnummers
EAN:
6350
Verzendmethode
Verzend- en verwerkingskosten (GRATIS verzending vanaf €95,-):
5,95
Levertijd:
1 - 14 Dagen

AANGEPASTE LEVERTIJD: om onze voordelige prijs voor dit product te behouden is er een aangepast levertijd t/m 14 dagen, neem contact met ons op voor de exacte levertijd. 

Medium Adult natvoer - natvoeding voor middelgrote honden vanaf 12 maanden tot 10 jaar met een volwassen gewicht van 10 tot 25 kilo.

Je hond is gezond, toch? Of kan hij tijdens zijn rondje buiten soms wel wat extra natuurlijke weerstand gebruiken? En hoe zit het met zijn gewicht? Medium Adult Wet van ROYAL CANIN ondersteunt het natuurlijke afweersysteem en helpt bij het behouden van een gezonde lichaamsbouw.

Hoge verteerbaarheid, natuurlijke afweer en Omega 3: EPA-DHA.

100% gezonde voeding
Ken je de natvoedingen van ROYAL CANIN? Deze zijn helemaal ontwikkeld volgens de principes van onze gezonde voedingen. Zo zijn ze gericht op de voedingsstoffen die erin zitten, en niet op smaakvariaties. De voeding sluit naadloos aan op de specifieke voedingsbehoefte van je kleine hond. Iedere pouch bevat grondstoffen van de allerhoogste kwaliteit. De leveranciers hiervan zijn zorgvuldig uitgezocht. De samenstelling van de pouches is constant. Alle voeding voldoet dan ook aan de minimale eisen.

Bevordert de gezondheid
Onvermoeibaar rent je hond met je mee. Duikt de bosjes in. Dan weer in de sloot. Hij piept niet bij een wondje of schammetje. Maar het vergt wel veel van zijn natuurlijke afweersysteem. Speciaal voor middelgrote levendige honden hebben we Medium Adult Wet ontwikkeld. Het bevordert de algemene gezondheid. En dat zie je.

Royal Canin

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items