opc_loader
                      

Medium Puppy Natvoer 10x140gr

Artikelnr: / 101088 /
Royal Canin,101088/0
(Prijs excl. btw) 9,71
11,75
Artikelnummers
EAN:
6348
Verzendmethode
Verzend- en verwerkingskosten (GRATIS verzending vanaf €95,-):
5,95
Levertijd:
1 - 14 Dagen

AANGEPASTE LEVERTIJD: om onze voordelige prijs voor dit product te behouden is er een aangepast levertijd t/m 14 dagen, neem contact met ons op voor de exacte levertijd. 

Medium Puppy natvoer - natvoeding voor puppies van middelgrote honden tot 12 maanden met een volwassen gewicht van 10 tot 25 kilo.

Je pup is gezond, toch? Of zou hij in deze snelle groeifase ondersteuning voor zijn weerstand nodig hebben? Medium Puppy Wet van ROYAL CANIN is speciaal ontwikkeld om de groei van je pup in de eerste 12 maanden te ondersteunen.

Ondersteunt de natuurlijke afweer, gezonde spijsvertering en korte groei - Hoog energiegehalte.

100% gezonde voeding
Ken je de natvoedingen van ROYAL CANIN? Deze zijn helemaal ontwikkeld volgens de principes van onze gezonde voedingen. Zo zijn ze gericht op de voedingsstoffen die erin zitten, en niet op smaakvariaties. De voeding sluit naadloos aan op de specifieke voedingsbehoefte van je kleine hond. Iedere pouch bevat grondstoffen van de allerhoogste kwaliteit. De leveranciers hiervan zijn zorgvuldig uitgezocht. De samenstelling van de pouches is constant. Alle voeding voldoet dan ook aan de minimale eisen.

Ondersteunt de groei
Het is ongelooflijk hoe het gewicht van een pup van een middelgroot ras toeneemt in het eerste jaar. Tot wel 40 á 50 keer het geboortegewicht! Je begrijpt dat voor deze snelle groei speciale voeding nodig is. Medium Puppy Wet van ROYAL CANIN heeft een aangepast energiegehalte. Het draagt bij aan een gunstige darmflora en aan een optimale spijsvertering.

Royal Canin

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items